Hoppa till sidans innehåll

Boule


  

Styrelsen har idag den 15 jan beslutat att tillåta boulespel på Toreplan. 

Detta sker utan styrelsens ansvar. De som spelar gör det under eget ansvar och efter myndigheternas rekommendationer gällande covid-19. 

Styrelsen vill, att de som spelar regelbundet, utser två stycken medlemmar som ansvarar för anläggningen. Samt ser till att det är låst överallt när spelet är avslutat. 

Handsprit och tvål tillhandahåller inte Bucbf. Var och en ombesörjer detta.

---------------------------------------------------

 Nu gäller nya nationella råd

14 DEC 2020 10:35
Folkhälsomyndighetens och regeringens nya nationella allmänna råd gäller i hela landet från och med den 14/12. Alla har skyldighet att skydda såväl sig själv som andra mot smittspridning och därmed att följa råden. Så även Svenska Bouleförbundet

Smittspridningen ökar just nu i landet och regeringen har varit väldigt tydlig vid de senaste presskonferenserna – nu är det skarpt läge och tillsammans måste vi se till att minska smittspridningen. Regeringen poängterar att du inte ska träffa människor du inte bor tillsammans med. Beslutet om att maximalt åtta personer får samlas ska ses som normgivande för alla typer av aktiviteter – oavsett om de träffas av ordningslagen eller inte. 

Läs mer om det på SBF:s hemsida

Råd som träder i kraft 14 dec

RF:s informationssida och mera "Här"

-------------------------------- 

Hej alla Mattcurlingspelare, Boulespelare och övriga i Bucbf.

På grund av det rådande läget, som vi alla måste gå igenom och acceptera. Så förstår jag, att några av Er tycker, att Styrelsen i Bucbf och speciellt ordföranden, anser att man inte skall kunna träna och spela Mattcurling eller Boule. Att vi överdriver rädslan för smittspridning och därmed stoppat dessa underbara aktiviteter.

 

Efter att dessa beslut tagits, har läget avsevärt förvärrats. Med tanke på alla restriktioner och råd från olika myndigheter, känner jag personligen, att dessa åtgärder varit helt rätt.

 

Vi gjorde inte detta för att agera översittare eller polis, utan för att vi är rädda om Er och oss alla. Med facit i hand, tror jag, att Ni kommer att tycka det var bra.

 

Nu hoppas vi alla att detta snart skall vara över. Att vi får starta upp igen. Att få träffas och spela som vanligt.

 

Men tills dess, var rädda om Er. Jag vill också passa på att tacka för detta år 2020 och önska Er en God Jul och ett Gott Nytt År 2021.

 

Sven-Bertil

--------------------------------------------------------------------------------------------

2020 års nyheter finns i menyn under "Äldre nyheter"

Uppdaterad: 05 JAN 2021 17:03 Skribent: Lars Peterson
Epost: This is a mailto link

Bankgiro-nr 5827-3830

Mailadress: This is a mailto link

 

Våra lokala sponsorer  

  

 

 

Tjörs reklam

 

 

 

Postadress:
Bästkustens Unicurl o BF - Boule
Royne Alegren, Rubinvägen 3
47160 Myggenäs

Kontakt:
Tel: 0304661961
E-post: royne.alnegren@gmail...

Se all info