Avtal

Furusäter den 5 mars 2013

Samarbetsavtal mellan PRO Kaprifolen och Bästkustens UCBF

Revidering av samarbetsavtal mellan PRO Kaprifolen och Bästkustens UCBF

När det nu har förflutit några år sedan medlemmar ur Bästkustens UCBF bildat PRO Kaprifolen revideras samarbetsavtalet mellan dessa båda föreningar.

De båda föreningarna skall verka för att medlemmarna skall få en så bra verksamhet som möjligt under sin tid som veteraner.

De båda föreningar har under åren gemensamt verkat för att en bouleplan och klubbhus kommit till stånd.

All verksamhet i boule och curling bedrivs i samarbete.

Bästkustens UCBF organiserar träningar och tävlingar.

Bästkustens UCBF ger dessutom genom att vara ansluten till Riksidrottsförbundet och Svenska Bouleförbundet medlemmarna möjlighet att delta i alla tävlingar som arrangeras i Sverige.

All verksamhet i boule och curling har BUCBF ansvar för. I alla skrivelser och program för dessa skall det framgå att:

PRO Kaprifolen och Bästkustens UCBF tillsammans står bakom dessa.

All annan verksamhet organiseras och genomförs av PRO Kaprifolen.

PRO föreninge har ansvar för övriga friskvårdsaktiviteter samt i alla andra i en PRO – förening förekommande verksamheter.

Arrangerande av PRO – föreningens resor, fester, arrangemang och uppvaktningar har PRO – föreningen ansvar för.

Arrangerande av BUCBF – föreningens resor, fester, arrangemang och uppvaktningar har BUCBF – föreningen ansvar för.

Gemensamt möte med de båda styrelserna hålls en gång på året om den gemensamma verksamheten och om någon av styrelserna så önskar hålls extra möten.

Protokoll från den ena föreningens möte skall tillsändas den andra föreningens styrelsele och vice versa.

Protokoll från båda föreningars medlems-möten  skall anslås så att alla medlemmar kan ta del

av dem.

Avtalet löper på 1år, förlängs tills vidare automatiskt på förfallodagen med samma bindningstid om inte någon uppsägning skett 30 dagar före förfallodagen . Avtalet upprättat i två exemplar och förfallodagen är undertecknandets datum.

Furusäter den ………. mars 2013

Kenneth Ohlsson                                                        Lars Widén

Ordf. Bästkustens UCBF                                   Ordf. PRO Kaprifolen

Furusäter den 5 mars 2013